Μάθε τώρα Γαλλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά Online μόνο με 39€ ετησίως!

MENU CLOSE
ΓΛΩΣΣΑ

Απορίες

 • Ε.: Μπορώ να ξεκινήσω τα μαθήματα ακόμα και αν είμαι αρχάριος και δεν έχω ξανακάνει ποτέ μαθήματα αγγλικών μέχρι τώρα;

  Α.: Το Q-English σχεδιάστηκε και για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καθόλου αγγλικά και θέλουν να αποκτήσουν την ικανότητα να χειρίζονται την αγγλική με άνεση. Αυτοί οι άνθρωποι ξεκινούν την εκμάθηση με το επίπεδο Basic.
 • E: Έχω κάνει μαθήματα αγγλικών στο παρελθόν αλλά τα έχω ξεχάσει. Θα μπορέσω να βοηθηθώ από αυτό πρόγραμμα και να τα θυμηθώ ξανά;

  Α.: Βέβαια. Το Q-English απευθύνεται και σε αυτούς που γνωρίζουν λίγα αγγλικά ή θέλουν να τα βελτιώσουν και να μάθουν τον πραγματικά σωστό χειρισμό της αγγλικής γλώσσας διότι παρέχει ένα πλούσιο, ολοκληρωμένο, οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό υλικό.
 • Ε.: Πώς γίνεται γενικά η διαδικασία του μαθήματος;

  Α.: Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα θα πρέπει να κάνετε είσοδο στην ιστοσελίδα μας με τους προσωπικούς σας κωδικούς. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης e-learning στην οποία εσείς με αυτή την αγορά θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση. Οπότε για ένα χρόνο θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό και θα μπορείτε να επαναλάβετε όσες φορές θέλετε τη διαδικασία.
 • Ε.: Η πληρωμή γίνεται προκαταβολικά ή με δόσεις; Υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση μέσα στο διάστημα του ενός έτους;

  Α.: Η πληρωμή γίνεται μία φορά και προκαταβολικά. Μετά την πληρωμή σας παραλαμβάνετε αμέσως τους προσωπικούς σας κωδικούς με email. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία.
 • Ε.: Μέχρι για ποιο πτυχίο μπορώ να δώσω εξετάσεις με βάση τις γνώσεις που θα αποκομίσω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

  Α.: Οι γνώσεις που αποκτάτε ολοκληρώνοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι επιπέδου Advanced. Μπορείτε λοιπόν να δώσετε εξετάσεις για το F.C.E. (Lower), το Advanced ή το αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Αγγλικών TOEIC. Η Q-English σας εγγυάται σίγουρη επιτυχία στην απόκτηση αυτών των πτυχίων εφόσον ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με επιτυχία.
 • Ε.: Η διαδικασία των εξετάσεων περιλαμβάνεται μέσα στο πακέτο αγοράς;

  Α.: Όχι, οι εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο Q-English. Εμείς σας προσφέρουμε ολόκληρη την προετοιμασία για την απόκτηση του πτυχίου σας.