Μάθε Αγγλικά, Ισπανικά ή Γαλλικά Online με 39€ το εξάμηνο!

MENU CLOSE
ΓΛΩΣΣΑ
  • Scholar

    Η μοναδική ολοκληρωμένη μέθοδος Εκμάθησης Αγγλικών μέσω Διαδικτύου από επίπεδο Αρχάριο μέχρι και Προχωρημένο!

Παρουσία στην Ελλάδα & Κύπρο

01/01/0001 00:00:00

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Scholar, Business, Master, Kids, English Academy & English For Success έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από την εταιρία ELL Technologies, που εδρεύει στον Καναδά της Αμερικής. 

Η ELL Technologies έχει παρουσία σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, πάνω από 3,5 εκατ. χρήστες παγκοσμίως και παραπάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα. Εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένη γλώσσα. 
Τα προγράμματα της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές  και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στο χώρο και να κάνει σημαντική της παρουσία της σε πολλές χώρες. Οι συνολικές ώρες μαθημάτων όλων των προγραμμάτων της ξεπερνούν τις 2000. 

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πατηνεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο το κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιος πτυχιούχους. 

Η εταιρία μας, Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, σε συνεργασία με την  ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρία για τους εργαζόμενους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.