Μάθε Αγγλικά, Ισπανικά ή Γαλλικά Online από 44€ Ετησίως!

MENU CLOSE
ΓΛΩΣΣΑ
  • Business

    Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε στα Αγγλικά!
    Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Λεξικό | Γραμματική

01/01/0001 00:00:00
Η πλατφόρμα εκμάθησης είναι πλήρως ελληνοποιημένη και περιέχει λεξικό με ελληνικές μεταφράσεις. 

Υπάρχουν δύο επιλογές στην αναζήτηση των λέξεων:
I.    Χρησιμοποιώντας το  κουμπί αναζήτησης μπορείτε να πληκτρολογήσετε την λέξη ή την φράση που αναζητάτε. Θα εμφανιστεί μια λίστα από αποτελέσματα. Κάνοντας κλικ πάνω σε αυτό θα δείτε να εμφανίζεται η μετάφραση στα ελληνικά αλλά και σχετικά παραδείγματα.
II.    Κάνοντας κλικ πάνω σε μια λέξη ή μια φράση από την αλφαβητική σειρά θα δείτε να εμφανίζεται η μετάφραση στα ελληνικά αλλά και σχετικά παραδείγματα.
Το εργαλείο της Γραμματικής είναι χωρισμένο και αυτό σε ενότητες. Πατώντας πάνω στο επιθυμητό θέμα από την λίστα στα αριστερά εμφανίζεται στα δεξιά η σχετική ανάλυση. 
Το εργαλείο της Γραμματικής θα δώσει την δυνατότητα στον χρήστη να εξοικειωθεί με όλα τα γραμματικά φαινόμενα της Αγγλικής μέσα από παραδείγματα, εικόνες, ηχητικά αποσπάσματα αλλά και παρουσίαση των σχετικών κανόνων. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι επιλέξει το θέμα από αριστερά και αμέσως εμφανίζεται το σχετικό περιεχόμενο. 
Εξίσου σημαντικό βέβαια είναι ότι καθ' όλη την διάρκεια των μαθημάτων γίνεται λόγος επίσης για τα γραμματικά φαινόμενα, όπου τα συναντάει ο χρήστης, και όχι μόνο μέσω αυτού του ειδικού εργαλείου.