Μάθε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά ή Πορτογαλικά Online!

MENU CLOSE
ΓΛΩΣΣΑ
  • Business

    Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε στα Αγγλικά!
    Γίνετε ανταγωνιστικοί στο σύγχρονο επαγγελματικό περιβάλλον!

Παρουσία στην Ελλάδα & Κύπρο

01/01/0001 00:00:00

Η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε. έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 2007 της ELL Technologies Canada, της εταιρείας που σχεδίασε και  δημιούργησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Business, Master, Kids, & English For Success. 

Η ELL Technologies εξειδικεύεται στη δημιουργία ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω υπολογιστή που στόχο έχουν να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση εκμάθησης Αγγλικών ως ξένη γλώσσα. 
Τα προγράμματα της έχουν δημιουργηθεί από ανθρώπους με πιστοποιημένες ακαδημαϊκές  και παιδαγωγικές γνώσεις που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται. Με την ακαδημαϊκή και τεχνολογική της εμπειρία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από το 1993 στο χώρο και να κάνει σημαντική της παρουσία της σε πολλές χώρες. 

Από το 1993 η ELL Technologies έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες με εκπαιδευτικά και τεχνολογικά ιδρύματα. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια, φροντιστήρια, εκπαιδευτικά κέντρα και σχολεία από όλο το κόσμο. Έχει πλέον αποκτήσει έναν ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκμάθησης σε μαθητές, ενήλικες, εργαζόμενους και υποψήφιος πτυχιούχους. 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία Τεχνολογία και Εκπαίδευση Α.Ε., σε συνεργασία με την  ELL Technologies, είναι η πιο άρτια εκπαιδευτική λύση αυτοδιδασκαλίας που θα μπορούσε να επιλέξει ένας εκπαιδευόμενος, μια εταιρία για τους εργαζόμενους της ή ένας εκπαιδευτικός φορέας για τους μαθητές του.