Μάθε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά ή Πορτογαλικά Online!

MENU CLOSE
ΓΛΩΣΣΑ
 • Γιάννης Αναστασίου, 42 ετών

  Αποφάσισα να αγοράσω το English for Success για να βελτιώσω και να ξαναθυμηθώ τα αγγλικά που είχα διδαχτεί στο παρελθόν. Επέλεξα μια μέθοδο αυτοδιδασκαλίας για να μπορώ να κάνω μαθήματα τις μέρες και τις ώρες που έχω χρόνο εγώ λόγω του ότι το πρόγραμμα μου είναι φορτωμένο. Διαπίστωσα τελικά ότι το πρόγραμμα βοηθά τους εκπαιδευόμενους, από τα επίπεδα των αρχαρίων έως και αυτά των προχωρημένων να αποκτήσουν γρήγορα ευχέρεια στον προφορικό και γραπτό λόγο, προσφέροντας παράλληλα ουσιαστική γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσα από τα πρωτοποριακά εργαλεία εκπαίδευσης. Με βοήθησε πολύ επίσης και στην εξάσκηση της ομιλίας διότι έχει και σύστημα αναγνώρισης της φωνής!

 • Νίκος Αργυρίου, 32 ετών

  Το Business προετοιμάζει τους εκπαιδευόμενους για να εργαστούν σε ένα εταιρικό περιβάλλον όπου ομιλείται η Αγγλική γλώσσα, καθώς και όσους πρόκειται ενδεχομένως να μεταβούν στο εξωτερικό για σπουδές. Με τη χρήση του Business έλυσα απορίες που είχα για πολλά χρόνια στην επικοινωνία μου με το εξωτερικό και βελτίωσα σημαντικά την επικοινωνία μου με τα κεντρικά της εταιρίας μου στην Αμερική, καθώς μου έλειπαν σημαντικές γνώσεις στη γλώσσα των επιχειρηματικών αγγλικών, που ούτε που είχα καταλάβει ότι δεν είχα! Είναι σαν να κάνει κάποιος ένα μίνι ΜΒΑ στα αγγλικά!

 • Ελένη Σταύρου, 28 ετών

  Στη προσπάθεια να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου με μια δεύτερη ξένη γλώσσα αποφάσισα να μάθω Ισπανικά, μια γλώσσα που τη συναντάει κανείς σε όλο το κόσμο και κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος καθημερινά, Ο λόγος που επέλεξα το Spanish for Success αρχικά ήταν γιατί μου φάνηκε πολύ οικονομικός τρόπος για να μάθει κανείς μια ακόμα ξένη γλώσσα. Στη πορεία χρησιμοποιώντας το κατάλαβα πως έκανα την καλύτερη επιλογή διότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα με πλούσια εκπαιδευτικά και διαδραστικά εργαλεία που όσο το χρησιμοποιεί κανείς τόσο πιο εύκολα γίνεται ένα με τη γλώσσα!
  Η μέθοδος είναι ιδανική για όποιον θέλει να μάθει γρήγορα και εύκολα Ισπανικά γιατί δίνει και άμεση ανταπόκριση στις ασκήσεις εκτός όλων των άλλων! Αξίζει να το δοκιμάσει όποιος έχει θέληση πραγματικά! Επίσης, τα θέματα είναι πολύ κοντά στη καθημερινότητα, κάτι που το κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρον!